Green World Property Group
 
 

Waarom GreenWorld


We hebben gekozen voor de naam GreenWorld om een hele mooie reden

We hebben allebei kinderen en denken graag na over onze acties: welke gevolgen hebben onze daden voor morgen, volgende maand èn de volgende generatie?

We hebben lang gezocht om uit te zoeken wat bij ons past. Een goed doel steunen en niet weten of dat nog effect heeft voor de volgende generaties is niet wat we zochten. Toen we de volgende slogan van BuyWorld tegenkwamen wisten we het: "Red de Aarde door haar te kopen."

Elk bos is een evenwichtig sociaal ecosysteem waar mensen zich prettig voelen. Bomen werken samen, ze bieden elkaar bescherming en zorgen samen voor jonge en oude bomen. Mensen hebben een speciale connectie met bomen. Net als met een huis, horen hier soms emoties bij. Je kent het wel als mensen zich met kettingen vastketenen als iemand een boom wil kappen. In de natuur vinden we als mensen altijd de benodigde rust. We  kunnen nog zoveel leren van de natuur, daarom hebben we besloten om een gedeelte van onze winst te investeren in groen. Groene natuur (zie BuyWorld).

We geloven in een evenwichtige samenwerking met connectie en emotie. Investeren in vastgoed (en natuur) met als doel: rust creëren voor onszelf, de jongeren en ouderen om ons heen en ook voor deze mooie aarde. Doe je met ons mee?