Green World Property Group
 
 

We stellen ons graag aan je voor:


Mijn naam is Jos Struik. Ik heb 25 jaar ervaring als ondernemer. Na eerst 11 jaar actief te zijn geweest in verschillende rollen bij Volmac/Cap Gemini. Tussen 1996 en 2012 had ik samen met enkele partners verschillende succesvolle ICT-bedrijven. Eind 2012 besloot ik samen met mijn vrouw Caroline het roer om te gooien en begonnen we vanuit Alkmaar de thuiszorgorganisatie Altijd Zorg Aanwezig (AZA).

Toen AZA eind 2017 werd overgedragen aan het landelijke TZorg had het bijna 800 medewerkers. De kennismaking met Kevin Green uit Wales in 2017 heeft ertoe geleid dat Caroline en ik zijn gaan investeren in vastgoed in het Verenigd Koninkrijk. Mijn bedrijf Commotive heeft onder meer vastgoed in diverse plaatsen in Wales en in Liverpool.

Naast mijn activiteiten in Commotive heb ik nu mijn krachten gebundeld met Edwin en samen hebben we de GreenWorld Property Group opgericht. Met dit bedrijf wordt een deel van de winst geïnvesteerd door natuurgebieden aan te kopen en te beschermen voor de toekomst. Vandaar de naam GreenWorld van waaruit wij samen investeren maar ook anderen begeleiden bij het investeren.

 Mijn naam is Edwin Jansen. Ik ben al mijn hele leven ondernemend. In 1998 (op mijn 21e) startte ik mijn eerste officiële bedrijf: Fietsland.com genaamd. Een fietsenzaak in Eersel. In 2008 volgde een distributiecentrum voor fietsen en vlak erna een fotostudio (Studio76) waar menig bekende Nederlander is geweest. Ook nam ik in 2016 een uitgeverij over (Funshopgids).

Mijn bedrijfslocaties zijn 100% eigendom en door de jaren heen is mijn vastgoed portefeuille in NL en UK flink uitgebreid. Dit alles in de juiste balans met een agenda waar voldoende ruimte is voor impulsiviteit, vrije tijd en mijn gezin.

Op het gebied van vastgoed heb ik brede ervaring in Nederland met bedrijfspanden, commercieel vastgoed, kamerverhuur panden en het ombouwen van een café naar 5 grondgebonden huurwoningen. Mijn focus ligt de laatste jaren vooral op UK vastgoed vanwege de betere opbrengsten. Ook hier heb ik een brede ervaring met o.a. appartementen, grondgebonden woningen en momenteel een hotel dat wordt getransformeerd naar appartementen. Ik ben op verschillende gebieden actief in de UK en nu dus ook samen met Jos in de GreenWorld Property Group.