Green World Property Group
 
 

Grow your Money the Green Way


Je kunt op vele manieren je geld investeren. Wij willen het anders doen

We zijn al ons hele leven ondernemer en weten wat hard werken is. Hard werken en vooral plezier hebben in wat je doet.

Toen ik, Edwin, met mijn plannen bij Jos kwam om samen een bedrijf te starten, kennis te delen en tevens iets goeds voor deze aarde te doen twijfelde Jos geen seconde en zijn we van start gegaan. We hebben al de nodige projecten samen gedaan en we weten wat we aan elkaar hebben.

Als je een goed en stabiel rendement maakt en tegelijk iets goeds voor deze wereld kan betekenen heb je twee vliegen in een klap. We hebben samen ervaring in appartementen verbouwen/verhuren, woningen groot en klein verbouwen en verkopen/verhuren tot hotels transformeren naar appartementen. Vooral in de UK maar ook in Nederland. Door het netwerk dat we in lange tijd hebben opgebouwd en dat we nu laten samenvloeien, kunnen we een enorme diversiteit van projecten gespreid aanpakken. Omdat we de nodige ervaring hebben met (transformeren van) vastgoed in NL en UK, weten we dat een plan pas succes heeft als je de beste mensen en bedrijven om je heen verzamelt. Alleen samenwerken en vooraf alles goed en gedegen uitzoeken, geeft je de duidelijkheid of je een project wel of niet vindt passen bij wat je zoekt. Fijne mensen en bedrijven om je heen verzamelen waar je op kunt bouwen en vooral op kunt vertrouwen. Een band samen opbouwen, tijd in elkaar investeren en elkaar het licht in de ogen gunnen is waar we voor staan. We houden van persoonlijkheid en directheid. Samen bouwen uit passie en trots zijn op elkaar als er weer een project succesvol is afgerond. 

Iedere investeerder is anders en heeft zijn eigen behoeften. De een wil in het gehele proces worden meegenomen en de ander laat het helemaal los en ziet zijn rendement wel verschijnen. We staan altijd open voor samenwerking. Dus overweeg jij ook om te gaan investeren in de UK, dan gaan we graag het gesprek met je aan om te zien hoe we elkaar kunnen versterken. 

Zie hieronder een voorbeeld van één van onze projecten. Meer weten? Neem dan CONTACT met ons op.